Welkom bij Elite Team

Hi to all !

De Elite Team is een clan op Clash of Clans en heeft een goed niveau en vooral leuk.

Geachte clashers ,

 

 

Je bent moe van het alleen spelen ? Je bent moe van analfabeet algemeen? Clan " Elite team " is voor u! U droomt van het spelen met Jorge Yao Noord 44 ? Vergeet het maar , je hoeft niet het niveau !

 

Onze krijgers zijn ervaren in de kunst van aanval en verdediging . Bij ons , kwaliteit boven kwantiteit ! We zullen altijd hier om u te ondersteunen en adviseren u ! We zijn verenigd en we samen vooruitgang boeken en aandeel in een goed humeur en tactisch inzicht .

 

Je bent actief en je hebt 1500 trofeeën ? Kom het eens proberen door het plaatsen van uw toepassing op ons forum !

 

Op dit moment zijn we niet op zoek vetpercentage trofeeën. De boerderij wordt op grote schaal toegestaan en zelfs aangemoedigd !

Het heeft geen zin te snel starten van de race trofeeën , zou het alleen maar vertragen onze vooruitgang . Onze lange termijn top 200 ranking.

Oscar Wilde zei : " shoot Altijd voor de maan , want zelfs als het niet lukt , je landt tussen de sterren "

Wij geven standaard boogschutters ( in de regel lvl 5 + ), maar ook speciale verzoeken worden beantwoord .

De graad van Clan ouderling wordt toegewezen op basis van verdienste , maar anciënniteit, na een ontmoeting met de Raad van Oudsten .

 

Let op : wij bieden geen ondersteuning voor sms- taal , beledigingen en minachting van anderen! Wij respecteren iedereen en onze vijanden eerste !

 

Als avontuur probeert u niet langer aarzelen ! Plaats uw aanvraag hier of op ons forum je kort beschrijven ( leeftijd, woonplaats , niveau , niveau boogschutters , aantal cabines ... ) .

 

Onze morele code en de paar regels hieronder zal nuttig zijn voor jou als een goed begrip van de clan blijft ongewijzigd !

 

 

 

- Honor : Dit is het volgen van een morele code en hebben een ideale manier om zich te gedragen met waardigheid en fatsoenlijk .

- Fidelity : Het is de plicht en de onontkoombare noodzaak om zijn beloften te houden en haar verplichtingen na te komen .

- Oprechtheid : Het is de kwaliteit van degenen die niet zijn gevoelens of zijn gedachten , degenen die weten dat het echt is niet verhullen .

- Moed: Dit is de standvastigheid dat gevaar en lijden trotseert . Moed , enthousiasme en vooral de media zal de moed hebben .

- Vriendelijkheid : Dit is een van de merken van moed . Het duidt op een hoge menselijkheid en spoort ons respect voor het leven en anderen te zijn

- Nederigheid : Het is weten hoe je nederig , vrij van trots en ijdelheid zijn.

- Gerechtigheid : Dit is het volgen van de lijn van de rechten en nooit afwijken . Het laat ons toe om geen zwakte te nemen een eerlijke en redelijke beslissing .

- Respect : Dit is weten hoe je mensen en dingen met respect te behandelen . Dit is de eerste plicht van een echte krijger .

- De Self -Control : Dit is de essentiële kwaliteit van een krijger , omdat het de effectiviteit bepaalt . De code van eer en moraal van elke krijger moet gebaseerd zijn op de verwerving van een dergelijke controle .

 

 

 

- Respecteer de morele code van het team .

- Geef een troep Max : minimaal 500 reset ( de stamoudsten zijn verantwoordelijk voor de gaven van elke speler ) .

- Wees actief en join ons forum.

- Om plezier te spelen hebben .

 

Wij wensen u een heel goed spel at all!

Chaîne YouTube du clan

EliteTeamCoC

! Il est actuellement .

FARM

Partager notre site sur


Agrandir le chat .